De zonnigste school van Haarlem

      Welkom op de website van obs De Zonnewijzer!

      Met veel plezier!

      Midden in de Planetenbuurt in Haarlem-Noord staat de Zonnewijzer. Een openbare basisschool die zijn oorsprong vindt in de begin jaren 80. Het gemotiveerde en enthousiaste team zorgt elke schooldag voor mooi onderwijs. Wij vinden het als school belangrijk om onze leerlingen voor te bereiden op hun toekomst en dit doen we met veel plezier.

      Cindy Prins – Baretta, adjunct directeur
      Arlette Schenk-van der Veldt, directeur

      • Waar staan we voor?
        • Plezier
        • Veiligheid
        • Samen
        • Ontwikkeling

         

        Lees hier meer over onze school

      • Waar zijn we trots op?

        Trots zijn we op ons onderwijs. Op de Zonnewijzer werken we met 6 ijkpunten waar we het onderwijs op inrichten. Wat zijn deze ijkpunten en wat houden ze in? Lees hier meer over door op onderstaande link te klikken.

        Lees hier verder over ons onderwijs

      • Waar zijn we gevestigd?

        De Zonnewijzer is verdeeld over twee nabijgelegen locaties. De groepen 1 t/m 4 zijn gevestigd op locatie 1 aan de Planetenlaan 9. De groepen 5, 6, 7 en 8 zijn gevestigd op Zonnewijzer 2 aan de Planetenlaan 168.

        Kennis maken? Plan een rondleiding!

      Uitspraak

      “Een aantal jaren geleden ben ik op intake geweest. Arlette (directeur) vertelde toentertijd een enthousiast verhaal met passie over het onderwijs op de Zonnewijzer. Inmiddels zit mijn zoon in groep 3 en alles wat toen is verteld voel en zie ik dagelijks terug op de school. We voelen ons als ouders gezien en gehoord en zien dit ook terug in de klassen bij de leerkrachten.”

      – Ouder van een leerling op Obs de Zonnewijzer, Haarlem.

      ↑ Scroll to top