Wijzertje 19 oktober 2018

wijzertje

agenda

Agenda*


 

za 20 okt – zo 28 okt Herfstvakantie
ma 29 okt Studiedag
di 13 nov Inloopochtend directie, ZW 2
ma 19 nov Inpakavond
wo 28 nov Inloopochtend, groep 1 t/m 4
wo 5 dec Sinterklaasfeest
do 6 dec Studiedag
wo 12 dec Inloopochtend directie, ZW 1
do 20 dec Inloopochtend, groep 1 t/m 4
do 20 dec Kerstviering
za 22 dec 2018 – zo 6 jan 2019 Kerstvakantie
 * De agenda loopt t/m de kerstvakantie, wijzigingen voorbehouden. Het Wijzertje houdt de agenda wekelijks bij. Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender in het jaarboek.

 


Erna-en-Arlette
Beste ouders/verzorgers,

De eerste periode zit er bijna op. Wat is de tijd voorbijgevlogen. We kunnen niet anders zeggen dan dat we een goede start hebben gehad en daarvoor willen we ook jullie als ouders bedanken. De herfstvakantie staat voor de deur, we wensen jullie allemaal een heel fijne week.autumn-1335971_1920

Geen honden op het schoolplein

Als de kinderen van en naar school worden gebracht vragen wij ouders met de honden aangelijnd buiten het hek te wachten. Bedankt voor de medewerking.dogs-91689_1920

Parkeren Zonnewijzer 1

We willen alle ouders/verzorgers vragen om niet meer te parkeren voor de in- en uitgang van de Prof. Dr. Gunningschool. Deze zit gevestigd aan de Planetenlaan 13. We merken dat er regelmatig auto’s staan geparkeerd voor hun ingang. De school heeft aangegeven dit niet prettig te vinden en wij begrijpen dat. Het belemmert de in- en uitgang van deze school. Bedankt voor jullie medewerking. Ook namens de Prof. Dr. Gunningschool.

Nummers op het schoolpleinnummer-schoolplein

Sommige ouders zal het zijn opgevallen: sinds vorige week hebben we nummers op het plein van Zonnewijzer 1. Deze nummers staan in verbinding met ons veiligheidsplan. Door de nummers is het nog duidelijker waar welke groep bij een ontruiming (of ontruimingsoefening) moet gaan staan. Uiteraard zult u op korte termijn ook nummers op Zonnewijzer 2 terugzien.

Studiedag

Denkt u er nog aan dat de leerlingen op maandag 29-10-2018 vrij zijn i.v.m. een studiedag?


Uit de MR

MR lettersOp 8 oktober is de MR weer samen geweest. Een groot deel van de vergadering werd opgeluisterd door het bezoek van Debby die ons vertelde over haar rol in de GMR van Stichting Spaarnesant. Ook hebben wij met de directie gesproken over lopende zaken, zoals de informatie-avonden en de plannen over het nieuwe kinderdagverblijf van Op Stoom en de daarmee gepaard gaande verkeersveiligheid. De notulen kunt u vinden op de website van De Zonnewijzer. De volgende MR-vergadering vindt plaats op 12 november om 19:30u.