Wijzertje 23 november 2018

wijzertje

agenda

Agenda*


wo 28 nov Inloopavond, groep 1 t/m 8
wo 5 dec Sinterklaasfeest
do 6 dec Studiedag
wo 12 dec Inloopochtend directie, ZW 1
do 20 dec Inloopochtend, groep 1 t/m 4
do 20 dec Kerstviering
za 22 dec 2018 – zo 6 jan 2019 Kerstvakantie
 * De agenda loopt t/m de kerstvakantie, wijzigingen voorbehouden. Het Wijzertje houdt de agenda wekelijks bij. Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender in het jaarboek.

Erna-en-Arlette
Beste ouders/verzorgers,
Sinterklaas

De aankomende tijd staat in het teken van het Sinterklaasfeest. Afgelopen maandagavond zijn vele ‘creatieve pieten’ aan de slag gegaan om de school te versieren. De school ziet er mooi uit! Zelfs de speelzaal is geheel in sinterklaasstijl ingericht. Complimenten aan deze ’pietenouders’! Fijn dat er zoveel betrokken ouder zijn die ons ondersteunen. Het was mooi om te zien hoe verrast en blij de kleuters en de leerlingen uit groep 3 en 4 dinsdagochtend de school binnenkwamen!


Creatieve ateliers

Tevens heeft afgelopen week de tweede ronde van de groepsdoorbroken ateliers voor de groepen 4 tot en met 8 plaatsgevonden. Al met al een periode van veel, leuke en creatieve activiteiten!

Inloop

Woensdag 28 november is er een inloopavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. U kunt dan samen met uw zoon of dochter een kijkje nemen in de klas en de werkjes bekijken die klaarliggen. Natuurlijk bent u ook in de andere groepen welkom. We hopen op uw komst!

Muziekstagiaires

Deze week zijn de muziekstudenten van de Hogeschool Leiden gestart met hun eerste stageperiode op school.

Mee naar binnenafscheid

Mogen we u er nogmaals aan herinneren dat de afspraak is dat de leerlingen vanaf groep 3 zelfstandig de school binnengaan. Mocht u een dringende mededeling voor of vraag aan de leerkracht hebben dan kunt u natuurlijk altijd even meelopen. Is dat niet aan de orde dan vragen wij u op het schoolplein afscheid te nemen.


Lijstje erom

Is het briefje over de schoolfoto ergens op de welbekende stapel beland? Dan is er goed nieuws. De actie van de schoolfotograaf om de schoolfoto’s met korting en zonder verzendkosten te bestellen is verlengd tot 26 november 2018. Dus grijp uw kans en bestel alsnog de schoolfoto’s van uw kind(eren).

polaroid


Bij de kabouters

In de kleuterbouw stonden de ateliers de afgelopen drie weken in het teken van een bijzonder volkje. Het was één GROOT (of eigenlijk klein) kabouterfeest!

De kinderen hebben een kabouterdorp geknutseld, kabouterliedjes gezongen en geleerd wat kabouters allemaal doen.

kabouterfeest


Disco met groep 8

De disco was heel gezellig. Zeker het thema was heel leuk en de liedjes. Er was hele leuke muziek en leuke spelletjes. Het was geweldig!!! Bedankt aan de hulpouders!