Wijzertje 12 Januari 2018

* De agenda loopt t/m de voorjaarsvakantie, wijzigingen voorbehouden. Het Wijzertje houdt de agenda wekelijks bij. Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender in het jaarboek.

Beste ouders / verzorgers

Allereerst willen wij u een goed en gezond 2018 wensen!

Afgelopen week is gestart met de inzet van Sportfever tijdens de TSO. Op maandag konden de kinderen van groep 5 en 6 meedoen met een sportieve activiteit onder begeleiding van Sportfever. Op donderdag waren de groepen 7 en 8 aan de beurt. Dit ‘proeftuintje’ loopt tot de voorjaarsvakantie, daarna gaan we evalueren.

iPads

We hebben 35 iPads aangeschaft. Vijf iPads worden ingezet bij de kleuters. De andere iPads worden ingezet op Zonnewijzer 2. Het is op deze manier mogelijk om met een hele groep tegelijk digitaal aan het werk te gaan. We zijn trots op onze aanschaf en kijken ernaar uit om ermee aan de slag te gaan!

Inloop

Op woensdag 24 januari is er om 8.30 uur een inloop op Zonnewijzer 2. Heeft u vragen of wilt u iets met de directie delen? De koffie staat klaar in de teamkamer!

Ere wie ere toekomt

In het vorige Wijzertje werd gezegd dat de kerstband onder leiding van meester Jeroen stond. Dit is niet helemaal correct. Hoewel meester Jeroen wel meedeed, werd de kerstband in het leven geroepen door Pieter Jan Heida, de vader van Rinus uit groep 4a, in samenwerking met een aantal andere ouders. Hij heeft zich beziggehouden met de samenstelling van de groep, het repertoire en het regelen van het licht, het geluid en het podium. Waarvoor veel dank!

error: Inhoud is beveiligd