Wijzertje 23 Maart 2018

* De agenda loopt t/m de voorjaarsvakantie, wijzigingen voorbehouden. Het Wijzertje houdt de agenda wekelijks bij. Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender in het jaarboek.

Beste ouders / verzorgers

Instroomgroep

Afgelopen maandag is de instroomgroep gestart. Op dit moment is het nog een erg klein groepje, maar het zal spoedig uitgroeien tot een ‘echte’ groep. Wij wensen de nieuwe kleuters veel plezier op school!

Bedankje

Op 14 maart jongstleden werden wij aangenaam verrast met een doos met taartjes. Dit was een gebaar van de AC als bedankje voor onze inzet. Het werd zeer gewaardeerd. AC nogmaals bedankt!

 

 

Creatief Atelier

De groepen 4 hebben weer een nieuwe ronde Creatief Atelier. Deze keer is het thema ‘lente’. Bij juf Monique horen de kinderen een verhaal over een rupsje dat een vlinder wordt, waarna zij zelf aan de slag gaan om mooie vlinders te maken. Bij juf Peggy krijgen ze een dramales. De kinderen leren zelf scènes te spelen. Bij juf Daphne en juf Kirsty krijgen de kinderen les van juf Daan, de mama van Lima. Zij geeft een workshop batik. De kinderen leren met wax een tekening te maken op stof en vervolgens verven ze de stof. Woensdag 28 maart is alweer de laatste creatieve middag binnen dit thema.

Een stekkie

Door: Arun uit groep 8
Om het nog gezelliger te maken op school willen we meer echte plantjes in de school zetten. We zijn al een tijdje kamerplanten aan het stekken. Meester Jeroen, nog wat andere kinderen en ik, Arun uit groep 8, hebben inmiddels al best veel stekken gekweekt. Als leerkrachten plantjes in de klas willen, dan kan dat dus. We zijn benieuwd of de planten het in de klas zullen overleven!
Oproepje van meester Jeroen: (een beetje) neutrale binnenpotten, wat potgrond of leuke stekken om te vermeerderen zijn zeker nog welkom!

error: Inhoud is beveiligd