Wijzertje 6 April 2018

* De agenda loopt t/m de voorjaarsvakantie, wijzigingen voorbehouden. Het Wijzertje houdt de agenda wekelijks bij. Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender in het jaarboek.

Beste ouders / verzorgers

Pasen

Wij hopen dat u allemaal een fijn paasweekend heeft gehad. In dit Wijzertje een impressie van het paasontbijt van vorige week. Het was een leuke ochtend met veel blije gezichtjes.

Gedichtenweek

Volgende week staat in alle groepen de gedichtenweek op de planning. In de groepen 3 en 6 komen de volgende dichters langs:

10 april | groep 3 | Sandra de Weijze
12 april | groep 6 | Margreet Schouwenaar

Daarnaast wordt er in alle groepen aandacht aan de gedichtenweek besteed.

Schooltuinen

Voor de groepen 6 beginnen binnenkort de schooltuinen. De kinderen zijn hard bezig om een mooi bord voor hun eigen schooltuintje te maken. Ze hebben er zin in!
Een bezoek aan het Schoterhof
Door: Yaron, Olivier en Nicolai uit groep 8B

De kinderen van groep 8 gingen op 27 maart 2018 naar het Schoterhof. Ze brachten paaspakketten naar de ouderen van het Schoterhof. De kinderen vonden het leuk om de pakketten te brengen en de ouderen vonden het ook leuk. Er zaten heel lekkere dingen in het pakket zoals chocolaatjes, koekjes, slagroom, een advocaatje (drankje met alcohol). En de kinderen kregen soms lekkere dingen en dat hebben ze in de klas verdeeld. De kinderen hebben dit ook met Kerst gedaan en toen vonden de ouderen het ook heel leuk.

De Riki Stichting organiseert dit allemaal voor ouderen die eenzaam zijn. Met dit leuke project doet niet alleen De Zonnewijzer mee maar ook nog honderden andere basisscholen. En elke school doet weer iets anders met de ouderen. De kinderen schilderen bijvoorbeeld portretten van ouderen en er komen wensen van ouderen uit.

error: Inhoud is beveiligd