Wijzertje 18 Mei 2018

* De agenda loopt t/m de voorjaarsvakantie, wijzigingen voorbehouden. Het Wijzertje houdt de agenda wekelijks bij. Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender in het jaarboek.

Beste ouders / verzorgers

Terugblik op de Koningspelen

We kunnen terugkijken op mooie Koningsspelen. Het programma was goed georganiseerd en het weer was fantastisch. Dank hierbij aan de CIOS-studenten, alle ouders, de AC, en natuurlijk alle leerkrachten die dit mogelijk hebben gemaakt.

Tijdens de sportdag hebben Monique, Duncan en Esther (van Op Stoom) spelletjes op het schoolplein geschilderd. Vanaf deze week zijn er dus nieuwe activiteiten in de pauze voor de leerlingen.

Studiedag 22 mei

Aanstaande dinsdag zijn alle leerlingen vrij. Wij besteden deze studiedag aan de Kanjertraining.

Nieuw klimrek op Zonnewijzer 1

In de meivakantie is er op Zonnewijzer 1 een nieuw klimrek en een tafeltennistafel geplaatst. We hopen dat de leerlingen hier veel plezier aan zullen beleven. We hebben deze pronkstukken gekregen van de gemeente en zijn hier erg blij mee, een mooi cadeautje voor alle leerlingen.

Nationaal Nederlands Kampioenschap Knikkeren

Afgelopen woensdag heeft op het schoolplein van Zonnewijzer 1 de voorronde van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren plaatsgevonden. De beste 16 knikkeraars van elk lokaal kampioenschap plaatsen zich rechtstreeks voor de finale van het NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark Rhenen op 16 juni.

Groep 8 op kamp

Groep 8 is woensdag vertrokken voor drie dagen kamp in Egmond-Binnen. De hele school heeft ze enthousiast uitgezwaaid. We hopen dat ze kunnen terugkijken op een geslaagd kamp!

Schaakmeesters

De schaaklessen zijn afgerond en alle kinderen die deelnamen hebben een schaakdiploma ontvangen.

error: Inhoud is beveiligd