Wijzertje 13 Juli 2018

* De agenda loopt t/m de voorjaarsvakantie, wijzigingen voorbehouden. Het Wijzertje houdt de agenda wekelijks bij. Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender in het jaarboek.

Beste ouders / verzorgers

Afscheid groep 8

We zijn begonnen aan de afronding van het schooljaar. De rapporten zijn de deur uit, de meeste oudergesprekken hebben plaatsgevonden en maandag is het langverwachte moment voor de kinderen uit groep 8: de afscheidsavond. Dit jaar is er geen afscheidsmusical ingestudeerd, maar hebben de leerlingen een heuse film gemaakt. De rode loper wordt voor ze uitgerold tijdens deze première! Wij wensen ze een heel mooie avond en kijken uit naar de filmavond.

Vertrekkende collega’s

Volgende week staat ook in het teken van het afscheid nemen van een aantal collega’s. Op onze jaarlijkse barbecue hebben wij al uitgebreid afscheid van hen genomen. We zullen ze gaan missen.

U kunt natuurlijk ook afscheid van hen nemen.

 • Van Marit en Jan Hessel kunt u op dinsdagmiddag van 14.30-15.00 uur in hun lokaal afscheid nemen.
 • Van Lilian kunt u ook op dinsdag van 16.00 – 16.30 uur (in haar lokaal) afscheid nemen of op donderdag van 14.30 – 15.00 uur.
 • Gisteren hebben de leerkrachten (en de kinderen uit de kleuterbouw) een voorstelling voor Marianne gemaakt. Ouders zijn welkom om Marianne de hand te schudden op donderdag van 14.15 – 15.00 uur.
 • Van Jessica kunt u ook op donderdag afscheid nemen van 13.00-14.30 uur in haar kantoor op ZW 1.
Voorstelling Marjan 1
Marjan 5
Marjan 4
Marjan 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Meenemen naar school na de vakantie

U heeft in de mail ‘Nieuws uit de groep’ het overzicht ontvangen van de materialen die de leerlingen na de zomervakantie nodig hebben. We zetten ze hierbij nogmaals op een rijtje. Wilt u ze aan uw kind meegeven op de eerste schooldag? Onze dank daarvoor.

Groep 3:

 • Een etui
 • Schaar
 • Witte gum
 • Plakstift

Groepen 4 t/m 8:

 • Een etui
 • Witte gum
 • Puntenslijper
 • 3 HB potloden grijs
 • Liniaal 30 cm
 • 12 kleurpotloden
 • 12 viltstiften
 • Plakstift
 • Schaar
 • Groene pen

Extra voor groepen 6 t/m 8:

 • Markeerstift

Extra voor groep 7 en 8:

 • Rekenmachine
 • Snelhechter

Extra voor groep 8:

 • Passer
 • Geodriehoek

Infoavonden in september

De informatie-avonden voor het nieuwe schooljaar zijn ingepland. Wellicht wilt u deze alvast in uw agenda noteren:

 • Dinsdag 18 september op ZW1.
 • Donderdag 20 september op ZW2
 • De tijden zullen in het begin van het nieuwe schooljaar bekend worden.

Deze week heeft u een brief ontvangen met daarin een terugblik op het afgelopen schooljaar. In deze brief staan ook onze nieuwe visie en missie. Deze visie zal uitgangspunt zijn voor de activiteiten die we aankomende schooljaren gaan ondernemen. Over verdere plannen voor aankomend schooljaar, wordt u op de informatieavonden in september geïnformeerd.

 

Bedankt!

Het jaar is voorbij gevlogen en op dit moment leggen wij de hand aan het laatste Wijzertje van dit schooljaar. Volgende week zal er geen Wijzertje uitkomen. Wij willen graag onze laatste regels besteden om een aantal mensen van de redactie te bedanken :

 

 • Renée en Janneke, ontzettend bedankt voor jullie inzet van het afgelopen jaar. Renée en Janneke verzorgen wekelijks de lay-out van het Wijzertje. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Dank jullie wel!
 • Aranza, we willen jou ook hartelijk bedanken voor al het werk dat je de afgelopen jaren voor De Zonnewijzer hebt verricht. Aranza heeft zich 4 jaar lang op de achtergrond bezig gehouden met onze website. Dank je wel!

Zomer in je bol

In de groepen 4 werken we deze laatste week aan het thema, hoe toepasselijk, de zomer. Dit doen we door middel van het groepsdoorbroken atelier.

Verdeeld over drie activiteiten zijn de kinderen op hun eigen manier creatief bezig. Er is een groep aan het schilderen (zon, zee en strand). Een groep maakt graffiti op het plein, met stoepkrijt op de tegels smile En een groep gaat, na een verhaal over het ontstaan van de zonnebloem, aan de slag met toneel waarbij de locatie (zwembad, sportveld etc.) centraal staat met… bloemen. De kinderen wisselen van activiteit, zodat iedereen elk atelier kan doen. Een fleurige, zonnige afsluiting van het schooljaar!

error: Inhoud is beveiligd