Wijzertje 7 december 2018

* De agenda loopt t/m de voorjaarsvakantie, wijzigingen voorbehouden. Het Wijzertje houdt de agenda wekelijks bij. Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender in het jaarboek.

Beste ouders / verzorgers

Sinterklaas

We kunnen terugkijken op een geslaagd Sinterklaasfeest! De Sint werd begeleid door vijf Pieten. Twee Pieten zijn meegegaan naar Zonnewijzer 2 om daar alle mooie surprises te bekijken. Wat is er hard gewerkt aan deze surprises! Prachtige resultaten, complimenten aan iedereen!

IMG 8283
IMG 8282
IMG 8281
IMG 8280
IMG 8279
IMG 8278
IMG 8277
IMG 8276
IMG 8275
IMG 8274
IMG 8273
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Studiedag

Donderdag waren de leerlingen vrij en konden zij bijkomen van de drukke dag ervoor.

Wij hebben als team een goede studiedag gehad. De leerkrachten van de kleuterbouw zijn geschoold in het maken van een KIJK!-rapport. U gaat hier binnenkort meer over horen.

De leerkrachten van groep 3 tot en met 8 hebben een tweede workshop gehad over de nieuwe rekenmethode Getal & Ruimte.

In de middag zijn we bezig geweest met een cultuursessie. U zult daar binnenkort het resultaat van zien.

Bezoek van de Sint

Ook dit jaar bracht de Sint weer een bezoek aan onze school. De leerlingen en vele ouders stonden woensdagochtend vol spanning op het plein van Zonnewijzer 1 te wachten op zijn komst. Ook de paparazzi stonden al klaar om niks te missen van dit grote moment.

IMG 9551
IMG 9547
IMG 9545 1
IMG 9543 1
IMG 9542 1
IMG 9540 1
IMG 1280
IMG 1270
IMG 1269
IMG 1268
IMG 1265
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
En natuurlijk werd er tijdens het bezoek van de Sint en zijn Pieten ook veel gezongen en gedanst. Alle leerlingen hadden een dansje ingestudeerd op het lied De Dakendans en dit hebben zij vol overgave aan de Sint laten zien.

Quiz

De leerlingen van groep 5 hebben zelf een quiz gemaakt op de iPad.

Update van de Activiteitencommissie

Elk jaar brengt het bestuur van de Activiteitencommissie (AC) een jaarverslag uit. Op de laatste vergadering van dit jaar wordt het jaarverslag van afgelopen schooljaar besproken. U bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Het budget van de AC bestaat immers uit de vrijwillige bijdrage van u en alle andere ouders. Daarnaast zullen het jaarplan en de begroting van het lopende schooljaar worden besproken en wordt de vrijwillige bijdrage voor het komend schooljaar vastgesteld.

Indien u interesse heeft om de vergadering bij te wonen bent u woensdag 12 december van harte welkom op Zonnewijzer 2. We starten om 19.30 uur en dit agendapunt zal vermoedelijk een half uurtje in beslag nemen.

Groepsdoorbroken ateliers

De creativiteit stroomt volop tijdens de groepsdoorbroken ateliers. Menigeen heeft tijdens de inloopavond de diverse kunstwerken al kunnen bewonderen. Bij deze een impressie wat de kinderen allemaal hebben gemaakt.

Creamiddag 1
Creamiddag 2
Creamiddag 3
Creamiddag 4
Crea 5
Crea 6
Crea 7
Crea 8 E1543952602706
Crea 9
Crea 10
Crea 11
Crea 12
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
error: Inhoud is beveiligd