Wijzertje 25 januari 2019

* De agenda loopt t/m de voorjaarsvakantie, wijzigingen voorbehouden. Het Wijzertje houdt de agenda wekelijks bij. Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender in het jaarboek.

Beste ouders / verzorgers

Gymnastiek

Hierbij willen we u informeren dat onze vakdocent gymnastiek Wout Stigter ontslag heeft genomen. Wout heeft sinds begin dit schooljaar een baan op het VO en zijn werkzaamheden op deze middelbare school zijn niet langer te combineren met zijn gymlessen op De Zonnewijzer. Wij vinden het ontzettend jammer dat Wout ons gaat verlaten. Uiteraard wensen we hem een mooie tijd op zijn nieuwe school!

We zijn blij om te kunnen melden dat Mark Butter hierdoor een uitbreiding van zijn uren heeft gekregen. Mark neemt de twee dagen van Wout over en zal voor vier dagen werkzaam zijn als vakdocent gymnastiek op De Zonnewijzer.
Onze vakdocent gymnastiek Marja Zarembla, werkzaam op maandag, zal vanwege een medische ingreep een aantal maanden uit de roulatie zijn. Juf Sanne Klasen, de leerkracht van groep 7B, zal deze lessen overnemen. Sanne is bevoegd om gymlessen te geven. Wij zijn blij dat we het op deze manier kunnen oplossen en dat de gymlessen gewoon doorgaan.

Klaar-overs

Aan alle kinderen van Zonnewijzer 1 is deze week een brief meegegeven met een allerlaatste oproep aan de ouders om zich aan te melden voor een klaar-overdienst. Iedereen kan het en het kost je slechts een keer per maand een halfuurtje tijd. Dat is toch niks voor een veilige oversteek?

Bouwen maar

De kleuterdocenten en Duncan hebben een voorstelling gegeven voor de kleuters in verband met de opening van het thema ‘Bouwen’. In het verhaal krijgen papa (meester Duncan) en Loetje (juf Sophie) een opdracht van de baron (juf Leonie) om een heel nieuw kasteel te bouwen. De baron wil graag een hoge toren, de barones (juf Lisette) een fontein en hun zoon (juf Lyanne) wil graag een skatebaan, een zwembad en een achtbaan. Het kasteel moet in een maand af zijn. Papa maakt een bouwtekening en daarna gaat hij samen met Loetje aan de slag. Eerst slopen ze voorzichtig het oude kasteel, ze sorteren de materialen en bouwen het nieuwe kasteel op.
Na een maand komen de baron, de barones en hun zoon weer terug. Ze zijn heel blij met hun nieuwe kasteel. Als dank krijgt papa een grote zak met geld en dan is het tijd om weer naar huis te gaan.

error: Inhoud is beveiligd