Wijzertje 21 augustus 2020

31/08/2020 - 18/09/2020 :     GDA Natuur

31/08/2020 :     Groepsdoorbroken Atelier (GDA) Natuur

31/08/2020 :     MR Vergadering

01/09/2020 :     Digitale Informatieavond ZW1

01/09/2020 :     Infoavond ZW1 (Via Teams)

03/09/2020 :     Digitale Informatieavond ZW2

03/09/2020 :     Infoavond ZW2 (Via Teams)

07/09/2020 - 18/09/2020 :     Groep 3 t/m 8 kennismakingsgesprekken

08/09/2020 :     AC Vergadering

18/09/2020 :     Groepsdoorbroken Atelier (GDA) Natuur

*  Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender.

Beste ouder(s) / verzorger(s),

De eerste week is een feit! We hebben een goede week achter de rug met elkaar. Het is fijn om na de heerlijke vrije weken weer te starten. Als team zijn we begonnen met twee vruchtbare studiedagen. De eerste stond in het teken van ‘professionele communicatie – elkaar weer ontmoeten’ georganiseerd door 5D. De tweede was opgesplitst in twee delen. In ochtend stond de start van het schooljaar centraal op gebied van De kunst van het lesgeven, gedrag, ICT, lezen en meer- en hoogbegaafdheid. Ook hebben we met elkaar het jaarplan geëvalueerd (2019-2020) en een blik vooruitgeworpen (2020-2021). De middag stond in het teken van Cultuur, onderverdeeld in de disciplines: drama, beeldend en muziek. We hebben de middag afgesloten met het ontwerpen van een lessenserie voor de eerste groepsdoorbroken ateliers. Deze gaan van start op gaan op maandag 31 augustus.

Afgelopen week heeft het Kabinet een nieuw persbericht uitgegeven. Covid-19 zal ook dit schooljaar een belangrijke rol gaan innemen. We zullen er samen voor moeten zorgen dat het veilig is en blijft. We willen jullie daarom allemaal verzoeken om ons beleid dat ouder(s)/ verzorger(s) niet op het plein en in de school mogen in acht te nemen. We zien gelukkig dat dit vaak goed gaat. Fijn! Afspraken zullen nog steeds digitaal plaatsvinden. Uiteraard is telefonisch ook een optie.

We zien een mooie vooruitgang deze week in de afstand houden bij het brengen en ophalen van de kinderen. Houd dit vol en houd elkaar er ook scherp op. Zo werken we samen aan een veilige omgeving.

De informatieavond zullen wij dit jaar vanwege Corona anders organiseren. We zullen jullie uitnodigen om op de geplande avonden de informatieavond digitaal bij de leerkracht bij te wonen. Hoe dit in zijn werk gaat, wordt volgende week met de Nieuws uit de groep duidelijk. We zullen dan een instructievideo meesturen.

Graag stellen we jullie voor aan Laura. Laura is onze nieuwe collega van de administratie die Monique van Deursen tijdelijk, gedeeltelijk vervangt.

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Laura Schreuder en vanaf dit schooljaar zal ik Monique vervangen en ondersteunen met haar administratieve taken op school. Ik woon samen met mijn man en lieve hond in Haarlem.
Afgelopen jaar heb ik met veel plezier op Aruba gewoond. Hier hebben wij van de prachtige natuur, het weer en het eilandleven enorm genoten. De tijd en de rust om na te denken hebben mij doen besluiten om mijn hart te volgen en een carrièreswitch te maken naar het onderwijs.
Voordat wij naar Aruba vertrokken ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als inkoper in de mode-industrie. Naast mijn werkzaamheden hier op school ga ik ook starten met de PABO. Ik heb er erg veel zin in en we zullen elkaar binnenkort vast ontmoeten!
Hartelijke groet,
Laura Schreuder

Laura is aanwezig op maandag en dinsdag van 08.00-16.30 uur en op woensdag en vrijdag van 08.00-12.00 uur.

Tot slot het verzoek om voorzichtig te zijn met het maken van foto’s op het schoolplein gezien de AVG. Wanneer je een foto maakt, let er dan op dat alleen eigen kinderen op de foto staan. Beeldmateriaal waarop andere leerlingen, ouders of leerkrachten staan, mogen niet zonder toestemming gedeeld worden op Social Media. Bedankt voor het begrip in deze.

We wensen jullie een mooi weekend en mochten jullie vragen hebben voor ons dan zijn we uiteraard bereikbaar.

Vriendelijke groet,

Erna Heijnis en Arlette Schenk- van der Veldt

GMR nieuwsbrief juni 2020

Op 2 juni had de GMR haar laatste vergadering van dit schooljaar. Deze vergadering vond plaats via Teams.

Via deze link vindt u de notulen: Notulen 2 juni 2020

Verjaardagskalender

In de groepen 4 hebben we een verjaardagskalender gemaakt voor op de deur. De kinderen hebben lekkere taartjes gemaakt met hun geboortedatum er op. Aimee was de eerste jarige die haar taartje om mocht hangen!

DRINGEND KLAAR-OVERS GEZOCHT!

Ons rooster voor dit schooljaar is nog niet rond door vertrek van klaar-overs. Zijn jouw en andermans kinderen je lief? Kom dan ons klaar-over team versterken na de zomer!

  • Je kind mag al vanaf 8 uur de klas in…vet!
  • Het kost je maar ongeveer een kwartier; je kan om 0830 direct naar je werk
  • Een, twee of vier keer per maand, vaste dag of als invaller: alles kan!

Wat levert het je op? Een goed gevoel. Je dag start nuttig én gezellig, je leert meer mensen kennen. Kortom: WEINIG MOEITE, VEEL PLEZIER.

Wil je je aanmelden of eerst nog iets weten? Mail dan met onze coördinator: gaston.bremer@gmail.com of spreek een van die ontzettend leuke klaar-overs aan!

Start nieuwe schooljaar bij de kleuters

De eerste schooldag zaten alle leerlingen natuurlijk vol verhalen over de vakantie. In groep 1-2e hebben de leerlingen aan de hand van praatplaatjes in tweetallen aan elkaar verteld over hun vakantie. De leerlingen vertelden onder andere over vakantieparken waar ze waren geweest, over lekkere dingen die ze hadden gegeten en over uitstapjes die ze hadden gemaakt. Ontzettend leuk om te zien!

In groep 1-2c hebben we leuke groepsvormingsspelletjes gedaan. Deze les was van 123zing. Zie ze dansen en zingen!

ZW21082020 4
ZW21082020 3
ZW21082020 2
ZW21082020 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

error: Inhoud is beveiligd