Wijzertje 5 maart 2021

05/04/2021 :     Pasen

12/04/2021 :     MR Vergadering

13/04/2021 :     AC Vergadering

23/04/2021 :     Koningsspelen

24/04/2021 - 09/05/2021 :     Meivakantie

27/04/2021 :     Koningsdag

12/05/2021 :     Studiedag (De leerlingen zijn vrij)

13/05/2021 - 14/05/2021 :     Hemelvaartdag

17/05/2021 :     MR Vergadering

24/05/2021 :     Pinksteren

*  Voor het gehele jaaroverzicht zie de kalender.

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

We hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Voorbij gevlogen, zo ook de eerste week weer naar school. We hebben een goede start gehad met elkaar.

Vanuit de kinderen, collega’s en ouders hebben we de vraag gekregen of het toch niet mogelijk is om de verjaardagen
weer te gaan vieren. Dit begrijpen we, want hoe leuk is het om met je vriendjes en vriendinnetjes op school je verjaardagpret te delen. Onder dezelfde voorwaarden als bij de start van het schooljaar zullen we dit weer gaan doen. Dit houdt in: de verjaardagen worden alleen gevierd in de klassen en de traktatie mag bestaan uit een per stuk voorverpakte fabriekstraktatie. Voor de kinderen die tijdens de lockdown jarig zijn geweest, wordt samen met de ouders/leerling gekeken wanneer deze verjaardag alsnog kan worden in de groep. Zo hebben alle kinderen dit jaar toch nog een speciaal moment in de klas.

We willen Brenda, intern begeleider op de Zonnewijzer, feliciteren. Zij heeft de training oplossingsgerichte communicatie ‘ Samenwerken onder spanning ‘ succesvol afgesloten.

We wensen iedereen een fijn weekend.

Vriendelijke groet,

Erna Heijnis & Arlette Schenk- van der Veldt

Gymkleding

We merken dat er onduidelijkheid is over de gymkleding. Tijdens de gym dienen de kinderen gymkleren te dragen. Kinderen mogen zich omkleden in dek leedkamer. Uit veiligheid is er altijd maar één groep in de kleedkamer. Vanwege de extra ventilatie is het verstandig om iets warms mee te geven. Dit kan een trui of een lange broek zijn. Afhankelijk van de kou in de gymzaal kan deze worden gedragen. Na de gymles kunnen de kinderen zich omkleden in de kleedkamer, zodat zij niet in hun gymkleren in de klas zitten.

Mark Butter, gymdocent

error: Inhoud is beveiligd