Onze school

De Zonnewijzer geeft onderwijs aan kinderen waarin hun unieke talenten zo goed en volledig mogelijk worden ontwikkeld. Wij doen vanuit de missie: de Zonnewijzer bereidt kinderen voor op hun toekomst.

Wij bieden een leeromgeving en leerklimaat waarin iedere leerling zich optimaal kan ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau. Daarom stellen we bij iedere leerling passende en ambitieuze doelen op het gebied van rekenen, taal, spelling en lezen. De leerlingen krijgen een uitgebreid lesaanbod aangeboden met ruimte voor de ontwikkeling van de unieke talenten van elk kind.

Als school vinden wij het belangrijk dat we leren met plezier. De kernwaarden samenwerken, veiligheid, betrokkenheid en plezier spelen hierin een belangrijke rol en zetten wij dagelijks in, in de vorming van ons onderwijs. Nieuwsgierig naar hoe wij ons onderwijs inrichten? U leest u hier meer over bij ‘onderwijs’.

Team Zonnewijzer

Het team van de Zonnewijzer bestaat uit enthousiaste en toegewijde leerkrachten en ondersteunend personeel, waaronder een vakleerkracht bewegingsonderwijs, groepsleerkrachten, leerkrachtondersteuners, onderwijsassistenten, twee intern begeleiders, administratief medewerksters, conciërge, adjunct- directeur en directeur.

Uitspraak

“Als school vinden wij het belangrijk dat we leren met plezier”

– Arlette Schenk-van der Veldt, directeur op De Zonnewijzer

Scroll to top