Ontmoet ons team

Basisschool De Zonnewijzer in Haarlem is trots op haar team van enthousiaste en toegewijde leerkrachten en ondersteunend personeel. Het team van De Zonnewijzer bestaat uit professionals die zich elke dag inzetten om het beste uit de kinderen te halen en hen te helpen groeien en ontwikkelen op verschillende vlakken.

Het team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde pedagogen, die elk hun eigen specialisatie hebben en zich richten op het bieden van een rijke leeromgeving waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Het ondersteunend personeel, zoals de IB’ers, conciërge en administratief medewerkers, dragen bij aan een prettige en veilige schoolomgeving.

Het team van De Zonnewijzer werkt nauw samen met ouders en verzorgers om ervoor te zorgen dat de kinderen de ondersteuning en begeleiding krijgen die zij nodig hebben. Samen creëren zij een gemeenschap waarin kinderen zich gelukkig, gewaardeerd en gestimuleerd voelen om hun volledige potentieel te bereiken.

Kortom, het team van De Zonnewijzer is een gepassioneerd en professioneel team dat zich inzet voor het creëren van een veilige, stimulerende en uitdagende leeromgeving voor alle kinderen op school.

Ons team bestaat uit

Het team van de Zonnewijzer bestaat uit een vakleerkracht bewegingsonderwijs, groepsleerkrachten, leerkrachtondersteuners, onderwijsassistenten, twee intern begeleiders, administratief medewerksters, conciërge, adjunct- directeur en directeur. Voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw zijn bouwcoördinatoren aangesteld. Zij vertegenwoordigen hun bouw in ons managementteam (MT). Ook hebben we gediplomeerde specialisten in ons team die deskundig zijn op diverse gebieden. Zo hebben we in ons team specialisten op het gebied van: hoogbegaafdheid, ICT, gedrag en cultuur.

Hieronder maak je kennis met al onze collega’s.

Scroll to top