Verkeersbrigade

Een veilige start van iedere schooldag
De zogenaamde ‘Verkeersbrigade’ bestaat uit een team van klaar-overs die aan het begin van iedere schooldag de oversteekplaats voor De Zonnewijzer 1 bewaken. Ondanks de verkeerslichten blijkt deze extra ondersteuning ieder jaar nuttig om (bijna) ongelukken af te wenden vooral door de ochtendspits op de Planetenbaan.

De coördinator van de Verkeersbrigade heeft net als de schooldirectie contact met de gemeente en de wijkagent. De belangrijkste taak is het team optimaal te laten functioneren (roostering, werving, communicatie). Deze taak is evenals de klassenouders, hulpouders en luizenouders vrijwillig maar belangrijk omdat de school e/o gemeente deze niet kan aanbieden.

Meld je aan!
Om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst iedere ochtend klaar-overs zijn, zoeken we altijd nieuwe ouders die willen helpen. Behalve een bijdrage aan de veiligheid is het een dankbare taak. Bovendien mogen de kinderen van de klaar-overs eerder de klas in. En dat vinden de kids vaak erg leuk! De tijden zijn van 08.10 tot 08.30 uur. En zelfs 1x per 2 weken kan al genoeg zijn, bij voldoende aanmeldingen. U kunt zich aanmelden via het e-mailadres verkeer@zonnewijzerhaarlem.nl

error: Inhoud is beveiligd