De Werkgroep Verkeer

Op de Zonnewijzer is er een werkgroep verkeer aanwezig. Deze bestaat uit verkeersouders en de verkeersbrigade (klaar-overs). De werkgroep werkt samenwerking met VVN en de gemeente Haarlem, Regelmatig komt er informatie in het Wijzertje, met mededelingen over verkeersactiviteiten op school en tips voor ouders en kinderen om de verkeersveiligheid te bevorderen.

De z.g. ‘Verkeersbrigade’ bestaat uit een team van klaar-overs die twee aan twee aan het begin van de schooldag de oversteekplaats voor het hoofdgebouw van De Zonnewijzer bewaken. Evenals de klassenouders, hulpouders en luizenouders worden de klaar-overs geworven tijdens de informatieavond aan het begin van het schooljaar. Overigens heeft De Zonnewijzer ook contact met de wijkagent van de wijken ‘Sinnevelt’ en ‘Planetenwijk’ in verband met de verkeersveiligheid.

Om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst iedere ochtend klaar-overs staan bij Zonnewijzer 1, zijn wij op zoek naar een aantal ouders dat zich aan wil melden. De tijden zijn van 08:00 tot 08:30 uur. Meld u aan via het e-mailadres verkeer@zonnewijzerhaarlem.nl

error: Inhoud is beveiligd